GRATIS forsendelse fra 3000 kr. - Levering inden for 5 arbejdsdage - Ombytning inden for 14 dage efter levering

Korrekt pleje af kashmirprodukter.

Kashmir blog Peter Greša

Som al uld kræver også kashmir regelmæssig pleje. Kashmir er et luksuriøst og meget behageligt materiale at have på, med fremragende æstetiske og funktionelle egenskaber. Men det er også ligesom andre naturlige tekstiler skrøbeligt, og med forkert pleje kan det blive uopretteligt beskadiget eller ødelagt.

Grundlæggende regler for brug af kashmirtøj

- Kashmir beholder sine fremragende kvaliteter med udluftning. Sørg for ikke at bruge en sweater to dage i træk. Giv altid kashmirtøjet minimum en dags pause med udluftning.

- Vask aldrig kashmir ved temperaturer højere end 20 ° C. Kun ved vandtemperatur op til 20° C bevarer kashmirtøjet dets form, kryber ikke og filtrer ikke. Hvis du vælger at vaske sweateren i en vaskemaskine, brug da kun uldprogrammet, med temperaturen på højst 20° C. Men vask helst sweateren i hånden. Vrid aldrig tøjet, brug centrifugering i vaskemaskinen med maksimalt 1000 o/min.

- Dannes der fnug på sweateren? Fnug bør forsvinde helt efter den anden eller tredje vask. Fnugdannelse ses mest ved nye sweatere. Fnugdannelse er i sig selv ikke en fejl. Det hører med til alle produkter fremstillet af naturlig uld. For at fjerne fnug kan man f.eks. anvende en blød børste.

- Tør aldrig en vasket og centrifugeret sweater i solen eller i tørretumbleren - det kan forårsage uoprettelige ændringer i stoffets struktur, sweateren kan krybe og miste sin blødhed og glathed.

- Kashmirtøj behøver ikke at blive strøget. Strygning anbefales ikke ved nogen af vores produkter.

- Det vigtigste er, at du altid følger anvisningerne på etiketten, som du finder på tøjet, når du vedligeholder dit kashmirtøj.