GRATIS forsendelse fra 3000 kr. - Levering inden for 5 arbejdsdage - Ombytning inden for 14 dage efter levering

Hvem er vi?

Kashmir er kærlighed ved første berøring. Du vil kunne mærke den delikate blødhed, forbløffende glathed og varme - og hurtigt opdage, at du i dine hænder holder noget helt exceptionelt. Allerede i gamle dage blev det anset som et materiale af ekstraordinær kvalitet, da det fik tilnavnet "fiber for kings" frit oversat "kongernes fiber". I dag behøver man ikke at være regent, for at nyde et luksuriøst strejf af kashmir på egen hud. Kashmirtøj er ikke ligefrem det billigste, især hvis det er håndlavet og af de fineste fibre, som indsamles hvert år i en begrænset mængde - hvilket er en af årsagerne til materialets høje pris. En kashmirsweater er dog uden tvivl en langsigtet investering. Med den rette pleje vil den se ud som ny selv efter flere år, dens farver falmer ikke og den kommer ikke til at hænge løst.

Vi er eksperter i kashmir

Vi er en lille familievirksomhed fra Slovakiet, som i 2001 begyndte at importere kashmirtøj fra Nepal. Produktionsvirksomheden, som vi samarbejder med, ligger i nærheden af hovedstaden Kathmandu. I slutningen af 2011 startede vi med den første e-shop i Slovakiet og Tjekkiet. I dag sender vi vores produkter regelmæssigt til snesevis af forskellige lande. Kvaliteten og eksklusiviteten af vores produkter er grunden til at de bliver bestilt af kunder fra alle hjørner af verden – f.eks. fra Sydamerika, Asien eller de arabiske lande. I tidens løb har vi tilføjet også kollektioner af andre naturmaterialer af den højeste kvalitet til vores tilbud. Vores produkter kan ikke købes i fysiske butiker, vi fungerer udelukkende som en internetbutik. Vi sender fra lageret i Slovakiet, og forsendelsen leveres til Danmark i løbet af nogle hverdage.

Første klasses kvalitet

Du vil sandsynligvis opleve en række forskelle mellem os og andre kashmirsælgere. En af de vigtigste er bredden af vores tilbud, som vi regelmæssigt fornyr. Hos os kan man finde mere end 200 forskellige modeller af herre- og damekashmirsweatere. Næsten alle fås i størrelser fra XS til XXXXL og man kan vælge mellem snesevis af forskellige farver. Hvert efterår udgiver vi en ny kollektion og vi kan også arrangere individuel skræddersyet produktion. Hvis det er noget som har fanget din interesse, så kontakt os via e-mail.

Den anden væsentlige forskel er kvalitet. Vores sortiment er håndlavet af kashmirfibre, hvis tykkelse er mindre end 0,0155 mm i diameter. Mange producenter forsøger at minimere deres produktionsomkostninger ved at flytte produktionen til Kina og anvende grovere og biligere fibre. Men resultatet er et kradsende produkt af dårlig kvalitet. Pas på - selve betegnelsen "100% kashmir" er ikke nødvendigvis automatisk en kvalitetsgaranti. Vi anbefaler, at du undgår mistænkeligt billige tilbud og ikke køber kashmir i store butikskæder.

Sikker shopping

Vi garanterer kvaliteten af vores produkter og du kan føle sig sikker når du køber hos os. Du kan returnere varen uden begrundelse, og vi refunderer dine penge eller bytter varen. Vi tilbyder vores kunder exceptionel service - for eksempel, hvis du ved et uheld kommer til at beskadige sweateren, kan vi sørge for at få den repareret. Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, så kontakt os.