GRATIS forsendelse fra 3000 kr. - Levering inden for 5 arbejdsdage - Ombytning inden for 14 dage efter levering

Reklamation og returnering

Vi garanterer reklamation og returnering uden problemer

Selvom vi bestræber os på kun at tilbyde tøj af den højeste kvalitet, kan det (nogle gange) ske, at der er fejl på tøjet. Vi forsøger at besvare alle reklamationer så hurtigt som muligt. En anden grund til at returnere varen kan være forkert valg af størrelse og farve. Uden problemer kan du sende varerne tilbage og bede om ombytning til en anden model eller eventuelt om at få pengene refunderet.

I tilfælde af en reklamation eller returnering af vare bedes du sende varen til adressen, som du finder under kontakter. Glem ikke at vedlægge et brev, der beskriver fejlen + kontonummer, hvis du ønsker pengene refunderet.

Man kan i øjeblikket kun sende varer retur til adressen i Slovakiet. Produkter kan sendes som en brevforsendelse i kategori B økonomibrev. Du behøver ikke at bekymre dig om porto til Slovakiet, prisen er lav. Man kan beregne den præcise pris på Post Danmarks hjemmeside: PostDanmark.dk. Vi refunderer kun forsendelsesomkostninger, hvis skaden skyldes vores fejl.

Peter Greša

L. Podjavorinskej 34

Nitra, Slovakiet 94901

Sælgeren er ansvarlig for de mangler, som varerne har ved køberens modtagelse, eller som opstår i løbet af garantiperioden. Reklamationer gælder ikke i følgende tilfælde:

  1. Hvis fejlen opstod som følge af forkert brug, dvs. i strid med brugsanvisningen.
  2. Hvis fejlen er forårsaget af mekaniske skader (brud, rivning, osv.).
  3. Hvis fejlen opstod på grund af en naturkatastrofe.