GRATIS forsendelse fra 3000 kr. - Levering inden for 5 arbejdsdage - Ombytning inden for 14 dage efter levering

Hvilket pashminatørklæde skal man købe? Diamant eller platin?

Kashmir blog Peter Greša

Pashminatørklæder er blandt det mest elegante, der produceres af kashmirgarn. Der bruges blød underuld fra kashmirgeden, der behandles ved hjælp af traditionelt håndværk. Resultatet er modetilbehør, hvis blødhed, farve og skønhed har fortryllet kvinder over hele verden gennem flere århundreder. I de senere år er pashminaer igen på toppen af ​​deres popularitet. Det skyldes ikke mindst berømte Hollywood-skuespillere, f.eks. Angelina Jolie og Nicole Kidman, som godt kan lide at pynte sig med pashmina. På grund Hollywoods indflydelse på modeverdenen er pashminaer nu meget populære, ikke kun i USA, men også i Europa. Danmark er ingen undtagelse.

Kashmirsweatere vælges ud fra antallet af tråde i garnet, som de er strikket af. Det grundlæggende kriterium, når du vælger en pashmina, er dens sammensætning. I vores e-shop finder du to kollektioner af pashmina - diamant og platin. Begge hører til blandt det bedste, som tilbydes af håndvævede tørklæder i verden.

Diamantkollektionen

Pashmina fra diamantkollektionen er et eksklusivt modetilbehør, som du kan bruge til alle lejligheder, hvor du vil være speciel. Rige farver, uhøjtidelig elegance og brug af 100% kashmir af den højeste kvalitet gør denne serie til en ægte diamant blandt kashmirtørklæder.

Platinkollektionen
Pashminaer fra platinkollektionen kombinerer skønheden og egenskaberne fra to luksuriøse naturlige tekstiler - de er vævet af 70% kashmir og 30% silke. Pashmina fra platinkollektionen er glat, tynd, og samtidig meget behagelig at have på. De er vævet i mange stærke farver eller med tryk.