GRATIS forsendelse fra 3000 kr. - Levering inden for 5 arbejdsdage - Ombytning inden for 14 dage efter levering

Gode priser og samtidig opretholdelsen af den højeste kvalitet.

Kashmir blog Peter Greša

Vi ved, at prisen ofte er den afgørende faktor. Vi prøver ikke at være de billigste, men vores mål er, at komfortabelt og luksuriøst kashmirtøj også bliver tilgængeligt for forbrugere, som ellers ville vælge fåreuld eller syntetiske materialer.

Hvordan holder vi lave priser? Vi sælger uden mellemled

Vi gør vores bedste for at begrænse omkostningerne. Vi har ikke unødvendige mellemled. Vi samarbejder ikke med grossister og distributionsselskaber. Vores mål er at få kvalitetshåndvævede og håndstrikkede kashmirprodukter til kunden så hurtigt som muligt og via den mest direkte rute, gennem eksklusiv repræsentation i de lande, hvor vi vælger at sælge. Mahogany.dk er vores eneste  repræsentant i Danmark. Takket være denne forretningsstrategi kan vi tilbyde lavere priser end konkurrenterne. Vores produkter er af højeste kashmirkvalitet.

Hvad sparer vi ikke på? Kundeservice og kundepleje

Mange sælgere har gode priser, kun fordi de sparer på kundeservice. Denne tilgang møder du ikke hos os. Kan du ikke lide størrelsen eller farven på dit kashmirtøj, eller lever produktet bare ikke op til dine forventninger? Uden unødvendige spørgsmål og forsinkelser bytter vi eller refunderer dine penge.