GRATIS forsendelse fra 3000 kr. - Levering inden for 5 arbejdsdage - Ombytning inden for 14 dage efter levering

Voucher 500€

100% Kashmir | Antal tråde:

Størrelsesguide

3 730,37 kr.
Op til 5 dage

Op til 5 dage
3 730,37 kr.

Produktoplysninger

Kasmir gavekort er en ideel julegave!

Endeligt er det her – gavekort der kan indløses på alle vores produkter. Giv gaver til de mennesker, du holder mest af. En ideel jule- eller fødselsdagsgave.

Vi leverer kun et gavekort med en unik købskode på e-mail (inden for 24 timer efter betaling). Værdien af gavekortet vil blive fratrukket den samlede værdi af ordren efter indtastning af rabatkoden. Gavekortet er gyldigt i 365 dage efter betaling.

Glem ikke at tjekke gavekort for andre beløb. Hvis du køber flere gavekort, kan vi lægge deres værdi sammen og sende dig et gavekort med det samlede beløb. I tilfælde af specifikke krav, tøv ikke med at kontakte os. Billedet er illustrativt, værdien vil blive justeret efter behov for det tilsendte gavekort.

Hvis du også er interesseret i andre varer, skal du oprette en bestilling separat på produkterne og separat til gavekortet. Med gavekortet er det nødvendigt at vælge elektronisk levering, ellers bliver gavekortet ikke sendt til din e-mail.Materiale
100% Kashmir

Antal tråde

Har du et spørgsmål om dette produkt?

Levering og returneringer

Fragt og levering

Når vi har modtaget ordren, kontakter vi kunden og informerer om den forventede leveringsdato – normalt er det inden for 5-7 hverdage. Hvis den bestilte vare ikke er på lager, skal vi sætte det i produktion. I dette tilfælde kan du forvente leveringstid på 3-5 uger.

Vi leverer varer med DPD/posten (A. Prioritaire)

Vi sender varer fra lageret i Slovakiet. Fragten koster 40 DKK. For ordrer over 3 000 DKK er leveringen gratis!

Betalingsbetingelser

Man kan betale varer enten med kreditkort eller via en bankoverførsel. Efter fuldført ordre kan du betale via betalings-gateway. Ved betalingen via bankoverførsel skal du benytte dig af nedenstående oplysninger:

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Bank: Slovak Savings Bank OJSC, Nitra

Indtast dit ordrenummer som et variabelt symbol i kommentarfeltet.

Ordre over 3000 kr. 
Gratis forsendelse

Forsendelsesomkostninger – betaling med kort
40 kr.

Leveringsmetoder

 

Har du et spørgsmål om dette produkt?


Lignende produkter

746,07 kr.

Voucher 100€


1 492,15 kr.

Voucher 200€


373,04 kr.

Voucher 50€


Om os og vores værdier

Cashmere er kærlighed ved første berøring. Du vil føle dens delikate blødhed, glathed og varme - du vil også hurtigt finde ud af, at det du har i dine hænder er noget ekstraordinært.

Vi er et lille familiefirma, der startede med import af kashmir tøj fra Nepal i 2011. Kvaliteten og de unikke egenskaber af vores produkter er grundene til, at vi har fået kunder fra hele verden. Vores produktsortiment er håndlavet af kashmirfibre, hvis median diameter tykkelse ikke overstiger 0,0155 mm.

Tøj lavet af dette specielle materiale er ikke det billigste, især hvis det er håndlavet af de bedste fibre. En kashmir sweater er ikke desto mindre en langsigtet investering. Hvis velplejet, beholder kashire tøj sine kvaliteter i mange år uden at falme eller strække sig, hvilket gør det til en mulig arv for den næste generation.