Indkøbsvognen
0 | 0,00 kr.
Indkøbsvognen er tom
Først tilføj varer
  • Luxus varer af kvalitets 100% kashmir
  • Skriv til os!info@mahogany.dk
  • Har du spørgsmål?+ 421 918 471 148 ?

Engroshandel

Driver du en butik og overvejer at sælge vores produkter? Kontakt os og vi vil sende dig vores prisliste og samarbejdsbetingelser. Vi gør i forvejen opmærksom på, at vi ikke samarbejder med andre internetbutikker.

Vores sweatere, tørklæder og tilbehør er håndlavet i Nepal af fibre af den højeste kvalitet af førsteklasses naturmaterialer. Takket være vores lange erfaring med produktion af kashmirtøj kan vi tilbyde produkter af den højeste kvalitet til fordelagtige priser.

Grunden til vores attraktive priser er, at vi ikke sælger engros varer fra detailbutikkers lagre. Leveringstiden er cirka 5 uger. Når du bestiller hos os, kan vi fremstille produkter specielt til din butik og produkterne kan forsynes med mærker med jeres logo. Ved produktionen kan vi tage hensyn til jeres individuelle behov og ønsker.

Udover kvaliteten ligger vores styrke i bredden af vores tilbud. Hvert forår udgiver vi en ny kollektion og som regel tilbyder vi mere end 200 forskellige modeller af sweatere i størrelser fra XS til XXXXL og snesevis af forskellige farvetoner.